Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Bram van der Velde en Bob MacLaren - Zó 2009!

PERSBERICHT
Amsterdam, 5 november 2009

Op 17 november 2009 gaat het - one time only - duo Bram van der Velde en Bob MacLaren van start met hun oudejaarsconference 'Zó 2009' in Betty Asfalt in Amsterdam.

Als twee ongeleide projectielen geven Bram en Bob, geheel onbevangen, hun visie over de actuele stand van zaken in Nederland. Niet moraliserend en belerend maar ruw, hard, rauw en vooral met niets anders te vergelijken. Bram van der Velde en Bob MacLaren maken beiden deel uit van het comedy gezelschap Night of Comedy. Van der Velde is geboren Limburger, terwijl MacLaren van oorsprong een Nieuw-Zeelander is.

Bob MacLaren is een ongeëvenaarde verteller met schitterende mimiek en één van de beste stand-up comedians van Nederland en Nieuw Zeeland. Een stand-up pionier en een mentor voor talloze talenten, waaronder De Lama's. Bob heeft al heel wat legendarische optredens op zijn naam staan, zoals Montreals Just For Laughs, het Melbourne Comedy Fest, het Auckland Comedy Festival, Amsterdam Comedy Festival, Laughing Matters en Lowlands.

Bram van der Velde zette in 2004 het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach) op zijn naam en won in 2005 de jury- en publieksprijs op het Stand-up Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Bram was eerder al te zien op Comedy Central in de Night of Comedy stand-up show en speelde dit jaar solo op het Amsterdam Comedy Festival, Laughing Matters en Lowlands.

'Zó 2009' wordt eind december uitgezonden bij Comedy Central.

Klik hier voor een overzicht van alle tourdata.

----------