Ingezonden persbericht


Persbericht

Amstenrade, 13 november 2009

Vergeb organiseert samen met BCT de Vergeb Ledendag 2009

De Vergeb, de Vereniging Gebruikers Administratieve Software, organiseert samen met BCT op dinsdag 17 november de jaarlijkse Vergeb Ledendag. De Vergeb verenigt gebruikers van de CORSA-producten van BCT. CORSA is een systeem van volledig geïntegreerde modules op het gebied van ECM, met daarin onder andere functionaliteit voor document management, digitale archivering, werkstroom en proceduremanagement, bibliotheekbeheer, relatiebeheer.

Ook dit jaar heeft de Vergeb weer een zeer interessant programma samengesteld. Zo zal Marc Charlier namens BCT de nieuwe ontwikkelingen en de interessante wetenswaardigheden toelichten en is een plenaire sessie voorzien met als spreker Casper Molmans, directeur van de SOD-Opleidingen. Daarnaast kunnen de bezoekers een achttal parallelsessies uit de CORSA-praktijk bijwonen. Deze zijn veelal opgezet rond casussen van gemeenten en provincies die vooroplopen op het gebied van de ECM-producten van BCT. De gemeente Schiedam vaardigt bijvoorbeeld haar projectleider workflow management af, de gemeente Losser verzorgt een sessie over zaaksgewijs werken en de provincie Noord-Brabant schetst hoe zij CORSA implementeert als document managementsysteem.

Net als vorig jaar heeft de Vergeb een uitgebreide infomarkt opgezet, waar partners van BCT, zoals PinkRoccade, Roxit en SOD-Opleidingen, de bezoekers te woord kunnen staan. Ook is een aantal BCT-teams aanwezig, dat tekst en uitleg kan geven over CORSA, over de afdeling Documentatie & Kennis Overdracht en meer specifiek over zaaksgewijs werken met CORSA.

De Vergeb Ledendag zal plaatsvinden in het Triavium, Van Rosenburgweg 2A, 6357 TM, te Nijmegen.

Noot voor redacties (

Ingezonden persbericht