Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Let's keep a very sweet PROMISE

Amsterdam, 17 november 2010 - Promise is een stijlvol lingeriemerk dat vanaf deze maand verkrijgbaar is in Nederland. Het sensuele Spaanse merk doet het net ietsje anders dan andere merken en onderscheidt zich door bijzondere sluitingen, perfecte pasvorm, hoge kwaliteit materialen en een zeer uitgebreide collectie. Uniek in de nieuwe collectie is de Cubic Bra, een top die zelfs onder de meest laag uitgesneden tops onzichtbaar blijft. De items zijn bovenal zeer duurzaam en zijn dus niet alleen een lust voor het oog maar also they PROMISE you a happily ever after...

PROMISE
PROMISE is een Spaans lingerie label dat deze winter voet zet op Nederlandse bodem. Een veelbelovend label dat zichzelf sterk in de markt zet als een PROMISE to keep. Hiermee wil PROMISE meegeven dat zij zich houden aan alle eisen die vrouwen hebben aan perfecte lingerie. Zo zien de items er stuk voor stuk prachtig uit, maar zijn ze bovenal zeer duurzaam en draagbaar. En dat voor ieder lichaam!

Er is gekeken naar de problemen die vrouwen ondervinden bij het dragen van lingerie. Zo is er ondervonden dat er al veel BH's op de markt zijn die zich met verschillende soorten bandjes aanpassen aan het kledingstuk. Maar soms zie je bij laag uitgesneden tops toch nog een stukje cup naar boven schieten. Hiervoor heeft Promise de oplossing bedacht: de unieke Cubic Bra!

Voor overdag maar ook voor zwoele avonden
PROMISE is een veelzijdig label voor jonge tieners tot volwassen vrouwen. Naast de Luxury lijn voor 'special occasions', is er de Everyday Wear. De Everyday Wear collectie is gebaseerd op het lichaam van de vrouw, de kleding die zij draagt en haar alledaagse activiteiten. De naadloze BH's zijn gemaakt om knellende bandjes, uitstekende cups, en geforceerde decolletés te voorkomen. De lingerie zit daarom als een tweede huid.

Promise belooft dus een fijn kadootje te zijn voor jezelf, maar ook voor anderen. Om deze belofte te vervolmaken worden alle items van het label in stijlvolle bonbon doosjes verkocht/verpakt.

Voor meer informatie kijkt u op www.promiselingerie.nl


- EINDE BERICHT -

Over JADE Labels
DiBo international is importeur van Nederland en werkt samen met multibrand agentschap JADE Labels. Dit multibrand agentschap is in 2007 opgericht in Rotterdam, en richt zich op fashionable brands. Naast het label Promise vertegenwoordigt JADE Labels ook het Deense basic brand Papfar en het Amerikaans label Paco Chicano by Christian Audigier. Voor meer informatie kijkt u op www.jade-labels.nl.