Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eden City Hotels steunt The Hunger Project
Vergaderen om de honger in de wereld te bestrijden

Amsterdam, 17 november 2009 -" Eden City Hotels steunt The Hunger Project door uit naam van de boeker van een vergadering ¤ 100,- over te makken. Het geld komt ten goede aan de bestrijding van wereldwijde honger.

Iedere vergadering die wordt geboekt bij één van de Eden City Hotels tussen 15 november 2009 en 15 januari 2010 voor vergaderingen die plaatsvinden tussen 15 november 2009 en 1 maart 2009, levert The Hunger Project ¤ 100,- op. Als naast de vergadering ook kkamers worden geboekt, schenkt Eden City Hotels nog eens ¤ 5,- per kamer aan The Hunger Project. Voorwaarde is dat de vergaderingen uit minimaal tien personen bestaan, die minimaal ¤ 950,- omzetten. Frans Wientjes, directeuur van Eden City Hotels: 'The Hunger Project heeft zeer goede resultaten geboekt die ook de komende periode onze support verdienen voor een gefundeerde ondersteuning aan de opbouw in ontwikkelingslanden.'

The Hunger Project
The Hunger Project ondersteunt mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Een wereld zonder chronische honger, dat kunnen we realiseren! Hoe? Door te investeren in mensen. Door mensen weerbaar te maken en ze te stimuleren om zelf hun eigen toekomst op te bouwen. In Afrika, in Azië, in Zuid-Amerika, waar ook ter wereld. The Hunger Project ziet mensen met honger niet als slachtoffers, maar als volwaardige individuen die uitstekend in staat zijn hun eigen honger te beëindigen. Sterker nog, The Hunger Project is ervan overtuigd dat een duurzame beëindiging van de honger alleen kan worden gerealiseerd door de mensen zelf. Voorwaarde is dat ze de nodigde capaciteiten ontwikkelen en kansen herkennen en grijpen. Dààr investeert The Hunger Project in. Al 30 jaar en met succes!

Eden City Hotels
Eden City Hotels is een onderdeel van de Eden Hotel Group. Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden City Hotels voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. Eden City Hotels is daarmee één van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. Eden City Hotels exploiteert 16 drie- en viersterren hotels in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Het vastgoed van de hotels is voor het overgrote deel in eigendom. Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden City Hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid, service en een up to date product. Voor reserveringen en meer informatie zie www.edencityhotels.com.



Ingezonden persbericht