Ingezonden persbericht


Persbericht

TechAccess sluit distributieovereenkomst met Arista Networks.

Arista Networks, de marktleider in 10Gigabit ethernet technologie.

Son, Nederland, dinsdag 17 november 2009 - Arista Networks, een fabrikant van netwerk oplossingen heeft een distributie overeenkomst gesloten met TechAccess. Arista Networks is opgericht om netwerkoplossingen te leveren voor grote datacenter en computing-omgevingen. Arista biedt de hoogste dichtheid 10 Gigabit Ethernet die er op de markt is, met een baanbrekende prijs-prestatie verhouding. De kern van Arista's platform is de Extensible Operating System (EOS ), een baanbrekende nieuwe software architectuur met self-healing en in-service software upgrade mogelijkheden. Arista's team bestaat uit ervaren management en engineering talent. Arista verkoopt zijn producten wereldwijd via distributiepartners met een sterke toewijding aan de partner en de klant. Vanaf nu hoort ook TechAccess bij een van de partners die gaan distribueren voor Arista Networks.

TechAccess is zeer content is met de distributieovereenkomst die ze gesloten hebben. TechAccess heeft dezelfde visie als het gaat om een sterke toewijding voor partner en de klant, iets wat dus mooi overeenkomt tussen TechAccess en Arista Networks. Techaccess heeft gekozen voor de samenwerking omdat Arista de enigste fabrikant is die een volledige 10GB switch oplossing heeft met een 0.6 latency (usec). Zeer geschikt voor Enterprise klanten of ISP (Internet Service Providers) die elke vertraging op het netwerk zo klein mogelijk wil houden. TechAccess biedt de 7100 series aan van Arista Networks. De 7100 series staan bekend om Toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid. De 7100 Series maakt het mogelijk om de 10 Gigabit Ethernet overal in te zetten in het datacenter. Daarmee is het dan ook mogelijk om server performance aanzienlijk te verbeteren en efficiënter te maken.

De 7100 Series.

-Einde-

Over Arista Networks.
Arista Networks is een fabrikant voor netwerkoplossingen. Het hoofdkantoor is in Californië, en wel op 275 Middlefield Road, Suite 50 in Menlo Park en als u vragen heeft aan Arista kunt u altijd mailen naar info@aristanetworks.com of bellen naar 650-462-5000 ook kunt u natuurlijk kijken op de website die Arista heeft en dat is www.aristaneworks.com. Arista Networks, werd opgericht om netwerkoplossingen te leveren voor grote datacenter en high-performance computing-omgevingen.

Over TechAccess.
TechAccess is een Nederlandse Distributeur van netwerk en security oplossingen. Ook bieden ze verschillende diensten aan met een concrete toegevoegde waarde, zoals support, training, installatie, onderhoud, consultancy. Ze zijn gevestigd in Son op Ekkersrijt 4601 en het telefoonnummer is 0499 - 462121 en als u vragen over iets dergelijks heeft kunt u altijd mailen naar info@techaccess.nl. TechAccess biedt verschillenden producten en diensten aan in de IT business. Als u is wil kijken wat ze allemaal aanbieden kunt u altijd terecht op www.techaccess.nl