Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Centrum maakt met nieuwe iconen inzichtelijk wat vitaminen voor je doen

Nieuwe formule helpt immuunsysteem nog beter te ondersteunen

Amsterdam, 17 november - Centrum heeft een nieuwe uitgebalanceerde formule, die nu nog beter is afgestemd op het ondersteunen van het immuunsysteem. Dat komt juist nu bijzonder goed van pas, want uit onderzoek1 blijkt dat een kwart van de Nederlanders gezien alle heisa rondom de griep nu meer dan normaal op hun weerstand let.

Een heel jaar gezond en gevarieerd eten volgens de schijf van vijf is knap lastig. Een aanvulling van vitaminen en mineralen op je voeding, zoals Centrum, kan wenselijk zijn. Gezond eten, draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Voeding vol vitamine C, E, betacaroteen, selenium en zink, daar vaart de weerstand wel bij. Voor degenen die bijvoorbeeld te weinig rode paprika of zwarte bessen eten -rijk aan vitamine C- of boerenkool en winterpeen opscheppen -vol met betacaroteen- is Centrum, compleet geformuleerd van A tot Zink, een welkome aanvulling op een gezonde voeding.

Vitaminen en bijbehorende behoefte nu in kaart

45%2 van de Nederlanders slikt multivitaminen, vooral om te compenseren dat die schijf van vijf niet consequent wordt gehaald. Wat gezond eten en die vitaminen nou precies voor je doen, is minder bekend. Dat maakt Centrum nu dankzij nieuwe, veelzeggende iconen op de verpakking in één oogopslag duidelijk. Er zijn veel goede redenen om dagelijks de vitaminen op peil te houden.

De zeven belangrijkste behoeftes, waaraan de vernieuwde Centrum een bijdrage levert zijn:

cid:image003.png@01CA6771.A974A600

Uit het onderzoek1 blijkt ook dat gedacht wordt dat ad hoc vitaminen slikken bij bijvoorbeeld een griepgolf, helpt het immuunsysteem te versterken. Maar het ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, ook de huid, de ogen, de celbescherming en de energie hebben het hele jaar door de ondersteuning nodig die zij verdienen. Centrum bevat alle essentiële vitaminen en mineralen in een juiste hoeveelheid en combinatie en is een dagelijkse aanvulling op een gezonde voeding.


1 Centrum heeft het onderzoek uitgevoerd naar aanleiding van een opvallende en aanhoudende run op Centrum multivitaminen/multimineralen. Het Onderzoek is uitgevoerd conform de richtlijnen ISO20252 door PanelWizard Nederland in oktober.


2 Bron: Research International 2007

----einde bericht----

Bijlage:

Over Centrum

Meer informatie over Centrum is te vinden op www.centrumvitamine.nl

Over Wyeth

Wyeth Consumer Healthcare is een toonaangevende producent van zelfzorggeneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten met A- merken als Advil, Centrum en ThermaCare en maakt onderdeel uit van Wyeth. Wyeth is nu onderdeel van Pfizer Inc. De samenvoeging van de Nederlandse Wyeth en Pfizer organisaties zal nog enige tijd vergen en hangt af van lokale wet- en regelgeving. Voor meer informatie, zie www.pfizer.com.

**

Ingezonden persbericht