Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam benoemt Sudhir Nair tot Head of Infrastructure Services

DEN HAAG, 17 november 2009 â¤* Mahindra Satyam (NYSE: SAY) benoemt Sudhir Nair tot Senior Vice-President en Head of Infrastructure Services. Het kantoor van Mahindra Satyam in Bangalore wordt zijn standplaats.

Voordat Nair bij Mahindra Satyam in dienst trad, was hij werkzaam bij Infosys. Hij was lid van het team dat de wereldwijde lancering van de Infrastructure Management Services (IMS) verzorgde. Nair heeft in verschillende functies twintig jaar ervaring op het gebied van IT-infrastructuren. Daarnaast vervulde hij leidinggevende functies op het gebied van business development en delivery.

Nair gaf bij Infosys wereldwijd leiding aan de Datacenter and End-User Computing-divisie. Met zijn hulp heeft dit onderdeel zijn mogelijkheden uitgebreid en een vooraanstaande rol als wereldwijde sourcing-expert verworven. Niet voor niets is Nair de winnaar van verscheidene leiderschapsprijzen.

Voorafgaande aan zijn periode bij Infosys werkte Nair bij HCL (1995 - 2002). Hier heeft hij uiteenlopende functies bbekleed: van Business Development Manager in het Verenigd Koninkrijk tot hoofd van de Presales / Technical Support Group in India. Nair begon zijn carrière bij Wipro Infotech en werkte hierna kortstondig voor Zayani Computers in Bahrain.

Nair is een ITIL Practitioner en heeft een CISA-certificering. Ook heeft hij een universitaire graad behaald in Computer Engineering aan de universiteit van Mumbai.

CP Gurnani, CEO van Mahindra Satyam: 'Sudhir Nair zal een belangrijke rol gaan spelen in de versterking van onze positie in de Infrastructure Management Services-markt. Met zijn uitgebreide ervaring en leidinggevende capaciteiten is hij een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. Ik heet Nair van harte welkom bij Mahindra Satyam en wens hem veel succes met de uitdagingen die in het verschiet liggen.'

Sudhir Nair: 'Ik ben bijzonder verheugd dat ik ga werken voor een dynamische organisatie als Mahindra Satyam. Ook kijk ik ernaar uit om met mijn kennis en ervaring bij te dragen aan de verdere groei van Mahindra Satyam Infrastructure Management Services.'

#
Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren. De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten. Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling. Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune(TM) 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.