Ingezonden persbericht


Persbericht

Raad van toezicht van euroscript benoemt Philippe Gaillard tot Chief Sales Officer

Bertrange/Eindhoven, 17 november 2009 -- euroscript heeft aangekondigd dat Philippe Gaillard sinds 1 november 2009 bij euroscript International S.A. aan het werk is als Chief Sales Officer. Hij is verantwoordelijk voor group sales, international business development en partner- en contractmanagement.

Philippe volgt Benoît Laxenaire op, die zich als Vice President Sales met succes zal blijven focussen op grootschalig accountdevelopment. Benoît zal als lid van de Franse raad van bestuur het Franse managementteam versterken. Philippe heeft meer dan 20 jaar ervaring in de hightech-sector, zowel met softwareactiviteiten als met de outsourcing van bedrijfsprocessen. Voordien werkte hij voor CapGemini Outsourcing Services als BPO Sales Executive - Head of Europe Financial Services and Industry Sector. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies in kleine en grotere bedrijven in Frankrijk, bijvoorbeeld als Operational and Business Development Director bij Linedata Services.

"Philippe heeft vele jaren ervaring en is erg gedreven," aldus Mark Evenepoel, Chief Executive Officer van euroscript International. "Hij heeft tijdens zijn carrière al bewezen dat hij uiterst resultaatgericht te werk gaat en over uitstekende leiderscapaciteiten op het gebied van salesmanagement beschikt. Dankzij zijn gespecialiseerde kennis van techniek en industrie, en zijn talent om de behoeften van klanten te begrijpen, is hij volgens ons de geknipte persoon om euroscript verder te doen groeien en uit te breiden."

Philippe Gaillard behaalde in 1983 een DECS (Diplôme d'Études Comptables Supérieures - master in boekhouding) en een Masters Degree in Advanced Management aan de École Supérieure de Gestion Paris. Hij volgde ook een Executive Development Program aan de Wharton School of Business (Philadelphia, VS).

euroscript
euroscript International is marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management). De euroscript-bedrijven bieden hun klanten totaaloplossingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van contentmanagementsystemen in alle soorten en maten. Dankzij de deskundigheid van de medewerkers in de groep op de gebieden van consultancy, systeemintegratie, taaldiensten en content- en documentbeheer, is euroscript in staat bedrijven over de hele wereld te ondersteunen hun content efficiënter te beheren.

Met vestigingen in meer dan 14 landen, verspreid over 4 continenten, bedient euroscript klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de overheidssector, ruimtevaart, defensie en vervoer, industrie, financiële dienstverlening en de sector energie en milieu. Surf voor meer informatie naar www.euroscript.com.



Ingezonden persbericht