Een persoonlijke verlanglijst in combinatie met online shoppen


APELDOORN, 20091117 -- Happy Momentz is de nieuwe manier om verlanglijsten online samen te stellen en te delen met vrienden. Voor elk happy moment zoals een verjaardag, bruiloft of Sinterklaas kan met Happy Momentz snel en eenvoudig een persoonlijke verlanglijst samengesteld worden.

Bezoekers kunnen voor elk happy moment op www.happymomentz.nl hun eigen online verlanglijst samenstellen en hierop producten plaatsen die gekoppeld zijn aan willekeurige webwinkels. Vervolgens kunnen zij de verlanglijst direct per e-mail delen met vrienden of plaatsen op hun Hyves-pagina. Op deze manier hoeven vrienden niet meer te zoeken, maar kan het gewenste cadeau direct online gekocht worden. Wanneer vrienden een cadeau van de verlanglijst willen geven kunnen ze dit reserveren. Dit wordt direct verwerkt en aangegeven op de verlanglijst. De andere vrienden ontvangen, indien ze dit vooraf hebben aangegeven, vervolgens een e-mail dat de verlanglijst is aangepast. Hierdoor wordt voorkomen dat cadeaus dubbel worden gegeven en worden de andere vrienden gestimuleerd om ook snel een overgebleven cadeau te kiezen.

Happy Momentz is dé manier om het samenstellen van verlanglijsten en het kopen van cadeaus voor vrienden gemakkelijk, overzichtelijk en leuk te laten verlopen.

Wie nieuwsgierig is geworden kan zich aanmelden op www.happymomentz.nl. Elke inschrijver ontvangt nu namens Happy Momentz extra voordeel bij diverse webwinkels.