Drie miljoen bezoekers per jaar voor DagjeWeg.NL


EDE, 20091117 -- DagjeWeg.NL heeft deze week een nieuwe mijlpaal bereikt: drie miljoen bezoekers op jaarbasis. Met dit bezoekersaantal onderstreept DagjeWeg.NL zijn waarde voor de toeristische sector.

In 2004 verwelkomde DagjeWeg.NL zijn 1-miljoenste bezoeker tot dan toe. Vijf jaar later is het aantal van totaal 10 miljoen bezoekers ruim gepasseerd. Vooral 2009 was een vruchtbaar jaar. DagjeWeg.NL kende een groei van bijna 28 procent vergeleken met het jaar daarvoor.

Oorzaken van de sterke groei zijn onder meer de nieuwe vormgeving, sterke focus op goede inhoud en het enorme aanbod van ruim 3.000 uitstapjes. "Je kunt echt zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen", zegt redacteur Johannes Baas. "DagjeWeg.NL is niet zomaar een website met wat uitjes. Het is een betrouwbare bron voor iedere Nederlander, die zoekt naar inspiratie en vakantieideeën." DagjeWeg.NL bouwt haar aanbod aan uitstapjes doorlopend uit.

De laatste maanden van 2009 wil DagjeWeg.NL nog even een eindspurt maken. Vooral rond de feestdagen verwacht de website topdrukte, met 10.000 - 15.000 bezoekers per dag. Baas: "DagjeWeg.NL heeft met ruim 250 markten het grootste kerstmarktenoverzicht van Nederland. Als er half november al 1.500 bezoekers per dag op de kerstpagina komen, belooft dat wat voor de dagen die volgen."

DagjeWeg.NL