Eerste onafhankelijke vacaturebank facilitaire sector


ALMERE, 20091117 -- Eind oktober 2009 is vacaturebankfacilitair.nl gelanceerd. Het is de eerste vacaturebank die zich volledig richt op de facilitaire sector en fungeert als een onafhankelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden in deze branche. De vacaturebank speelt hiermee in op de behoefte van veel bedrijven om rechtstreeks in contact te komen met kandidaten die over specifieke kennis en ervaring beschikken of affiniteit hebben met de facilitaire branche.

De vraag leeft bij zowel de dienstverlenende en non-profit organisaties als de toeleveranciers in de facilitaire sector. Vacaturebankfacilitair.nl komt met een antwoord door zich specifiek te richten op kandidaten met een facilitair gerichte opleiding op MBO-, HBO- of academisch niveau, zoals bijvoorbeeld de opleiding voor Facility Management, Hotelschool, NHTV of HEAO. Daarnaast is de vacaturebank gericht op kandidaten met aantoonbare facilitaire werkervaring of affiniteit met de facilitaire sector. De kandidaten die aan dit profiel voldoen, worden structureel benaderd op scholen, beurzen en in diverse vakbladen.

Groot landelijk bereik
Voor werkgevers is de nieuwe vacaturebank een middel om doelgericht te adverteren en met minimale inspanning een groot landelijk bereik te realiseren. Ze kunnen vacatures plaatsen in alle specifieke segmenten van de branche en in alle functiecategorieën: van commercieel tot management, P&O, facilitair en financieel-economisch. De vacatures op vacaturebankfacilitair.nl scoren hoog in de ranking van de zoekresultaten op internet en spreken direct de juiste doelgroep aan. Werkgevers kunnen daarnaast actief naar kandidaten zoeken door een selectie te maken in de facilitaire CV-database, die vanaf het eerste kwartaal van 2010 beschikbaar is. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor employer branding. Met behulp van banners, specifieke bedrijfspagina's en audiovisuele presentaties kunnen bedrijven hun werkgeversimago versterken.

Introductie aanbieding
De introductie van vacaturebankfacilitair.nl gaat gepaard met aantrekkelijke aanbiedingen voor werkgevers. Deze actie loopt tot en met 31 december 2009.

Vacaturebank Facilitair