Ingezonden persbericht


Persbericht

MEER BUSINESS UIT LELYSTAD AIRPORT

Lelystad, oktober 2009. Op dinsdag 17 november organiseren de zes bedrijfskringen Flevoland in samenwerking met VNO/NCW-MKB een denktanksessie: meer business uit Lelystad Airport. Een bijzondere en leerzame avond waarop ondernemers geleerd wordt het onmogelijke mogelijk te maken door buiten gebaande kaders te denken. Een avond om even alles los te laten van wat al bedacht is omtrent het vliegveld, en te leren hoe nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen.

Mary Lou Leistikow is master trainer Bono's denksystemen en directeur van QreaCom. Zij heeft ruime internationale ervaring op het gebied van gestructureerde creativiteit en innovatie en verantwoorde kennisoverdracht. Lateraal denken is een wijze waarop bruikbare creatieve ideeën ontwikkeld kunnen worden op ieder moment.

Programma:
18.30 uur Inloop
19.00 uur Welkom door Meine Breemhaar - voorzitter VNO/NCW-MKB 19.10 uur Stand van zaken Airport door Lex Oude Weernink - directeur Lelystad Airport 19.20 uur Denktanksessie door Mary Lou Leistikow
20.30 uur Pauze
21.00 uur Vervolg denktanksessie
22.30 uur Plenaire terugkoppeling door de zes voorzitters van de bedrijfskringen 23.00 uur Netwerkborrel

Ondernemers kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via www.bedrijfskring.nl / bijeenkomsten / agenda.

Bedrijfsbezoek De Aviodrome

Voorafgaand aan de denktanksessie opent het luchtvaart-themapark De Aviodrome haar deuren voor ondernemend Flevoland. De Aviodrome -met een zeer grote collectie historische vliegtuigen- heeft naast een binnenexpositie van 6000m2 en een grootbeeld-filmtheater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Een leuke tijdsbesteding om alvast het hoofd leeg te maken voor het omvangrijke avondprogramma.

Na het bedrijfsbezoek aan De Aviodrome kan men (voor eigen kosten) nog even snel een lichte maaltijd gebruiken in het restaurant.

Programma:
16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Welkom door Arno van der Holst - directeur Aviodrome 16.30 uur Gelegenheid om rond te kijken. Gidsen zijn aanwezig. 17.30 uur Afsluitende netwerkborrel

Ondernemers kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via www.bedrijfskring.nl / bijeenkomsten/ agenda.



Ingezonden persbericht