Gemeente Achtkarspelen


Ondernemersavond: Onderneem! Juist nu!

Op dinsdag 17 november organiseren UWV WERKbedrijf en MKB-Nederland de Ondernemersavond. In Noord-Nederland gebeurt dit op 17 locaties. De avond biedt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf informatie en advies over de maatregelen en subsidies die vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het WERKbedrijf ter beschikking staan.

Veel werkgevers komen â zeker in tijden van crisis â met personele vragen te zitten. Bijvoorbeeld wat zij moeten regelen om in aanmerking te komen voor de regeling deeltijd-WW. Of welke mogelijkheden er zijn om aanspraak te maken op overheidssubsidies en hoe werken ontslagprocedures.

Op deze en andere vragen krijgen werkgevers antwoord tijdens de Ondernemersavond op dinsdag 17 november a.s. De Ondernemersavond is een initiatief van UWV WERKbedrijf en MKB-Nederland.

Tijdens De Ondernemersavond staan vier themaâs centraal: ontslag, van werk naar werk, werving en selectie en scholing. De vestiging van UWV WERKbedrijf Dokkum opent haar deuren vanaf 18.00 uur, beginnend met een buffet.

Op de website www.werk.nl (werkgever, klik op de banner âOndernemersavondâ) staat een overzicht van deelnemende vestigingen in Noord-Nederland + het programma van UWV WERKbedrijf Dokkum. Ondernemers kunnen kosteloos deelnemen aan De Ondernemersavond. Aanmelden kan online via www.werk.nl.