Ingezonden persbericht


Persbericht Provinciale Staten

Zwolle, 13 november 2009

Hoorzittingen Gebiedontwikkeling Luchthaven Twente

Provinciale Staten organiseren op 17 en 19 november twee hoorzittingen over de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente. In twee hoorzittingen van in totaal zeven uur krijgen burgers en organisaties de kans hun visie op de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente toe te lichten aan Provinciale Staten.

Van 3 juli t/m 11 september 2009 hebben de stukken voor de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente ter inzage gelegen. Hierop hebben ruim 650 personen, organisaties en instanties een reactie/zienswijze ingediend.

Voordat Provinciale Staten inhoudelijk vergaderen over het voorstel van Gedeputeerde Staten, willen zij de indieners van deze zienswijzen de gelegenheid geven om tijdens de hoorzittingen hun zienswijze toe te lichten aan de hoorcommissie.

De hoorcommissie bestaat uit leden van Provinciale Staten die woordvoerder zijn over dit onderwerp (zie bijlage). De hoorzittingen zijn uitsluitend bedoeld voor mensen die een zienswijze hebben ingediend en die zich reeds hebben aangemeld voor de hoorzittingen.

De Statencommissie Ruimte, water en duurzaamheid vergadert op 2 december inhoudelijk over het onderwerp.

Op 16 december nemen Provinciale Staten een besluit over de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente.

De hoorzittingen vinden plaats in het provinciehuis in Zwolle op: Dinsdag 17 november van 14.00 tot 17.00 uur

&

Donderdag 19 november van 17.00 tot 21.00 uur
De hoorzittingen zijn openbaar en worden uitgezonden via http://provincialestaten.overijssel.nl




Ingezonden persbericht