Ingezonden persbericht


Persbericht

COMFORTABELE LUXE IN EEN NATUURLJKE SETTING:
EUROCAMP BREIDT AANBOD SAFARITENTEN UIT

Amersfoort, november 2009 - Na de succesvolle introductie afgelopen zomer heeft Eurocamp haar aanbod van luxe en stijlvolle Safaritenten uitgebreid van vier naar zestien bestemmingen. Eurocamp biedt het echte tentgevoel gekoppeld aan het comfort van een volledig ingerichte tent. Wél met je blote voeten in het gras, luisteren naar de stilte van de natuur en genieten van romantische avonden onder de sterren, kortom het echte tentgevoel. En bovendien het comfort van de nieuwe Safaritent, ingericht met houten meubels, comfortabele bedden en een ingerichte keuken met ijskast en al. En op de overdekte veranda staat de tuinset klaar. Out of Africa ten top!

Ultieme tentbeleving
De Safaritent van Eurocamp biedt de ultieme kampeerbeleving en laat de vakantieganger op een comfortabele manier alle voordelen van het buitenleven ontdekken. Dankzij het succes van de Safaritent afgelopen jaar biedt Eurocamp de Safaritenten nu aan op zestien verschillende bestemmingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. De tent lijkt op een Zuid- Afrikaanse tent en is dankzij de vele extra's prima als eerste kennismaking met een kampeervakantie. Met de twee ruime slaapvertrekken met comfortabele bedden, stijlvolle houten meubels, een compleet ingerichte keuken met koelkast en een overdekt terras met meubels kan de beginnende kampeerder het ultieme tentgevoel beleven op een comfortabele, haast luxe manier.

Trend
Eurocamp wil als expert op het gebied van campingvakanties de vakantiegangers het echte tentgevoel laten beleven: "Wij merken dat er vaak nog een verkeerd beeld heerst over campingvakanties. Daarom willen wij bij Eurocamp juist dat ultieme tentgevoel benadrukken. Wat kan er nu tippen aan een eigen plekje middenin de natuur waar je kinderen de hele dag buiten spelen en vriendjes maken, waar je als ouders een boek leest aan de rand van een kabbelend beekje en je 's avonds samen nog een flesje wijn opentrekt onder de sterrenhemel. Tel daarbij onze goede voorzieningen en de luxe faciliteiten op waar onze vakantiegangers gebruik van kunnen maken, en ik zeg: een campingvakantie wordt de trend van 2010", aldus brandmanager Liesbeth de Groot van Eurocamp.

Prijsindicatie
De Eurocamp Safaritent wordt het voorseizoen aangeboden vanaf ¤ 44,- per nacht per accommodatie. In het hoogseizoen vanaf ¤ 89,- per nacht per accommodatie. Reserveren kan via www.eurocamp.nl of via het telefoonnummer 033 - 460 27 27.

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 160 bestemmingen in Europa. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent of een luxe chalet met een overdekt terras. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop. Eurocamp kent geen verplichte aankomstdagen of minimum verblijf. De bestemmingen kunnen onbeberkt gecombineerd worden. Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Voor tieners biedt Eurocamp het programma Base: internationale animatie. Daarnaast biedt Eurocamp ook vakanties aan in de Verenigde Staten en werkt daarbij samen met de Amerikaanse kampeerspecialist KOA. Gasten verblijven dan in houten kabins of lodges. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl/ www.petitparadis.nl/ www.eurocamp-enjoy.nl