CNV Onderwijs

23 september 2009

Informatiebijeenkomsten voor intern begeleiders

Categorie: Basisonderwijs

In de vaak verhitte discussies rond de functiemix komt de positie van de intern begeleider regelmatig ter sprake. Vóór de zomervakantie heeft CNV Onderwijs een aantal informatiebijeenkomsten voor ib'ers georganiseerd, waarin uitleg is gegeven over functiewaarderen, functiebeschrijvingen en de relatie met de functiemix. Daarbij zijn ook de voorbeeld-functiebeschrijvingen van deze groep aan de orde gekomen die zijn ontwikkeld door CNV Onderwijs, samen met de Landelijke Beroepsgroep Intern Begeleiders. Omdat er nog steeds veel vraag is naar informatie, wordt er nog een aantal informatiebijeenkomsten voor intern begeleiders georganiseerd. Hier staan vragen centraal als: Is ib'er nu een taak of een functie? Welke voorbeeld-functies zijn? Zijn er verschillen in rechtspositie en arbeidsvoorwaarden tussen een leraar en een ib'er?

Deze bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 18 november en woensdag 16 december van 14.30 tot 16.30 uur in het hoofdkantoor van CNV Onderwijs, Tiberdreef 4 in Utrecht.
De toegang is gratis voor leden van CNV Onderwijs en de Landelijke Beroepsgroep Intern Begeleiders. Niet-leden betalen een toegangsprijs van 25 euro. Wie ter plaatste alsnog lid wordt van CNV kan de voorlichting gratis bijwonen. Voor aanmelding: Fiona Knepper via fknepper@remove-this.cnvo.nl
of (030) 7511717.

---