Persuitnodiging: presentatie VB-rapport beleggingsbeleid naar wo 18-11

10/11/2009 12:38

Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen

NIEUWE DATUM EN NIEUWE LOCATIE PERSBIJEENKOMST.

Vorige week donderdag heeft de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) u uitgenodigd om de presentatie bij te wonen van het rapport 'Bedrijfstakpensioenfondsen en de kredietcrisis: aanbevelingen voor het beleggingsbeleid' en de overhandiging van het eerste exemplaar aan minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In verband met de agenda van de minister is de persbijeenkomst verplaatst van woensdag 11 naar woensdag 18 november van 13.15 tot 14.30 bij het ministerie van SZW aan de Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag.

Het rapport bevat aanbevelingen aan besturen van bedrijfstakpensioenfondsen. Daarnaast wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen over het beleggingsbeleid van de pensioenfondsen in de afgelopen periode.

VB-directeur Gerard Riemen zal het rapport aan de minister overhandigen. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanwezigen ontvangen een exemplaar van het rapport.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met VB-woordvoerder Gert Kloosterboer via 06-505 28661 of gkloosterboer@vb.nl.

Let wel: bij binnenkomst van het ministerie dient u zich te kunnen legitimeren.





http://www.vb.nl