Perspresentatie VB-beleggingsrapport op 18-11 vervroegd naar 08.45 uur

13/11/2009 12:37

Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen

Afgelopen dinsdag heeft de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) u uitgenodigd om de presentatie bij te wonen van het rapport 'Bedrijfstakpensioenfondsen en de kredietcrisis: aanbevelingen voor het beleggingsbeleid' en de overhandiging van het eerste exemplaar aan minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op woensdag 18 november a.s.

In verband met de agenda van de minister is het tijdstip van de persbijeenkomst van 18 november vervroegd van 13.15 naar 08.45 uur. Locatie is onveranderd het ministerie van SZW aan de Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag.

Het rapport bevat aanbevelingen aan besturen van bedrijfstakpensioenfondsen. Daarnaast wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen over het beleggingsbeleid van de pensioenfondsen in de afgelopen periode.

VB-directeur Gerard Riemen zal het rapport aan de minister overhandigen. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanwezigen ontvangen een exemplaar van het rapport.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met VB-woordvoerder Gert Kloosterboer via 06-505 28661 of gkloosterboer@vb.nl.

Let op: bij binnenkomst van het ministerie dient u zich te kunnen legitimeren.





http://www.vb.nl