Landstede

Landstede welzijn organiseert kindermiddag

Landstede Welzijn Olst- Wijhe organiseert elke woensdagmiddag de kinderinstuif in Olst en Wijhe. De activiteit is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8.
Voor de komende twee weken staan onderstaande activiteiten op het programma. De activiteiten beginnen om 14.00 uur en zijn om 16.00 uur afgelopen. De locatie in Olst is t Olde Postkantoor en in Wijhe is de locatie t Biënhonk. De kosten zijn 1 euro per kind en je hoeft je niet in te schrijven.

18 november Olst
Hou jij van muziek en weet jij daar superveel van af? Kom dan op woensdag 18 november om 14.00 uur naar t Olde Postkantoor in Olst. We gaan heel veel leuke dingen rondom muziek doen. We maken alle songteksten van Nick en Simon en Mega Mindy weer compleet. We doen een grote muziekquiz en we spelen muziekmemorie.

25 november Wijhe
Wat doe jij met je afval? Gooi je het netjes in de prullenbak of zomaar op straat? Weet jij wat slecht is voor het milieu? Hoe lang blijft kauwgom op straat liggen?
Wil jij dit allemaal weten kom dan op 25 november naar t Biënhonk in Wijhe. Deze activiteit zal gaan over afval met als afsluiting een afval modeshow! We gaan natuurlijk nog veel meer leuke dingen doen!