Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk

Persberichten St Jansdal

Minister Klink opent poli Dronten (17-11-2009)

Minister Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opent op woensdag 18 november officieel de polikliniek in Dronten. De polikliniek Dronten is een unieke samenwerking tussen MC|Groep met ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord, het ziekenhuis
St Jansdal in Harderwijk en de huisartsen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

Minister Klink komt speciaal naar Dronten om de polikliniek officieel te openen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om van 15.30
- 16.00 uur bij deze opening aanwezig te zijn. Aansluitend wordt van 16.00 â 19.00 uur âOpen Huisâ gehouden voor iedereen die een kijkje wil nemen in de polikliniek.

Het Open Huis is speciaal bedoeld voor de inwoners van gemeente Dronten, maar zeker ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Zo geven medisch specialisten en medewerkers van de Polikliniek Dronten uitleg over het werk dat zij doen. Ook wordt een aantal medische demonstraties gegeven en kan er een kijkje genomen worden in de röntgenbus. Voor iedereen staat een hapje en een drankje klaar en hierbij is zeker ook gedacht aan kinderen! Zo is er een kinderhoek met diverse spellen, een poffertjeskraam en een ijscoman.

Het thema van deze dag is: verbondenheid. Dit omdat ziekenhuis St Jansdal, de MC|Groep en de huisartsen in Dronten aan elkaar zijn verbonden door de polikliniek.
> Meer informatie

---