Friese waterschappen

Harlingen

18 november: inloopbijeenkomst Harlingen

woensdag, 18 november 2009

Op woensdag 18 november 2009 organiseert Wetterskip Fryslân een inloopbijeenkomst over de verbetering van de waterkering in Harlingen. De inloopmarkt is tussen 16.00 en 21.00 uur in het informatiecentrum, Nieuwe Willemshaven te Harlingen.

De inloopbijeenkomst is bedoeld om iedereen te informeren over de werkzaamheden die de komende tijd plaatsvinden. Bovendien is er de gelegenheid vragen stellen aan alle betrokken partijen bij het project. Medewerkers van Wetterskip Fryslân, de gemeente Harlingen, Prorail en de aannemerscombinatie van den Herik/Jansma staan u doorlopend te woord tussen 16.00 en 21.00 uur.

Wetterskip Fryslân verbetert de waterkering in Harlingen. Dat is nodig omdat het zuidelijk deel van de kering niet meer voldoet aan de wettelijke eisen. Eind november begint een nieuwe fase in het werk die mogelijk weer overlast met zich meebrengt. Dan is de nieuwe keermuur bijna klaar. Aansluitend begint de sloop van de oude muur en gaat de gemeente Harlingen aan de slag met de herinrichting van de Havenweg. Het werk komt nu echt dichtbij.

Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u informatie over de planning van de werkzaamheden. Ook kunt u eventuele opmerkingen of klachten doorgeven. Graag ontmoeten wij u op woensdag 18 november 2009 tussen 16.00 en 21.00 uur in het informatiecentrum in de directiekeet van Wetterskip Fryslân en de aannemers aan de Nieuwe Willemshaven (vlakbij de Vluchthaven).