Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 10 november 2009

Hieronder volgt een aantal collegebesluiten, genomen tijdens de vergadering van 10 november 2009. De volledige besluitenlijt vindt u hier.

Benoeming leden hoofdstembureau
Voor de verkiezingen van de leden van de gemeenteraad op 3 maart 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders een nieuw hoofdstembureau c.q. centraal stembureau benoemd voor de duur van vier kalenderjaren.

Integrale Dorps- en ontwikkelingsplannen Vorstenbosch en Loosbroek De integrale dorps- en ontwikkelingsplannen voor Vorstenbosch en Loosbroek zijn in oktober 2009 aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten hoe hier verder mee om te gaan en deze procesgang op 18 november 2009 te bespreken met Dorpsraad Vorstenbosch en Kerncommissie Loosbroek.

Aanbesteding aardgas
De gemeente Bernheze heeft, samen met 15 andere gemeenten, de levering van aardgas aanbesteed door middel van een Europese aanbesteding. De winnaar van deze aanbesteding is Nuon. Door de aanbesteding wordt een besparing gerealiseerd van ruim EUR 20.000,- per jaar. Tevens is er gekozen voor groen gas waardoor de gemeente Bernheze op dit gebied meewerkt aan een duurzame toekomst.

Plaatsen mozaïekbank, ter gelegenheid van 15 jaar Bernheze Op een nader te bepalen datum wordt de mozaïekbank onthuld, die is gemaakt door leerlingen van groep 3 en 4 van de Bernhezer basisscholen, als onderdeel van de jeugdactiviteiten ter gelegenheid van 15 jaar Bernheze.
De bank wordt geplaatst in de nabijheid van het plein De Misse voor de apotheek in Heesch. Tegelijkertijd wordt de expositie geopend van de mozaïekpanelen.

Subsidieaanvragen stimuleringsregeling woningbouw De gemeente Bernheze heeft twee subsidieaanvragen ingediend bij SenterNovem. Deze aanvragen hebben betrekking op de tijdelijke stimuleringsregeling woningbouwprojecten 2009, tweede tranche.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35