Nieuw lingeriemerk in Nederland bij Farfallina: 'Curvy Cate'

18/11/2009 11:45

Farfallina.nl

Rosmalen, 18 november 2009

P e r s b e r i c h t

NIEUW LINGERIE MERK IN NEDERLAND BIJ FARFALLINA:

"CURVY KATE"

Farfallina introduceert een nieuw lingeriemerk in Nederland: het Engelse merk 'Curvy Kate'. Curvy Kate is speciaal ontworpen voor vrouwen met een grotere cupmaat. De series lopen van cup DD tm J.

Vanaf vandaag is dit nieuwe merk in Nederland alleen verkrijgbaar bij Farfallina, dé online winkel voor vrouwen met een grotere cupmaat en/of een voller figuur.

Dankzij de kleurrijke collectie en de frisse ontwerpen en details zal dit merk vooral de modieuze, jonge vrouw aanspreken. Maar ook het feit dat dit merk aantrekkelijk geprijsd is, zal voor velen een reden zijn om voor dit merk te kiezen. De prijs voor een bh ligt gemiddeld 30% lager dan de prijzen die we gewend zijn van de bekende merken in dit segment.

Farfallina blijft zoeken naar nieuwe merken, modellen, maten en prijzen om haar klanten altijd een zo gevarieerd mogelijke collectie te kunnen aanbieden. Een groot klantonderzoek bracht de wens aan het licht om meer kleurrijke lingerie aan de collectie toe te voegen. Net als het verzoek om te zoeken naar een wat goedkoper merk, zonder dat het aan kwaliteit zou moeten inleveren. Dit keer leidde die zoektocht dus naar Curvy Kate.

Voor vragen over de collectie of over de verkoop in Nederland neem je contact op met Esther Verbunt, esther@farfallina.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.farfallina.nl