Gigaracing

Van der Garde tekent bij Barwa Addax voor GP2 Main Series 2010

De Nederlandse coureur Giedo van der Garde zal in 2010 uitkomen voor het Spaanse Barwa Addax Team in de GP2 Main Series. Gezien de goede resultaten en de positieve samenwerking tijdens de officiële GP2 testdag op het circuit van Jerez (Spanje) op 9 oktober jl heeft de renstal uit Valencia Giedo als eerste coureur een contract aangeboden voor het nieuwe seizoen.

Afgelopen seizoen eindigde Giedo in zijn GP2 debuut jaar als zevende met het team van iSport International en won races op de circuits van Spa-Francorchamps, Hungaroring en Monza. Giedo was de beste Rookie na kampioen Nico Hulkenberg. Met het Barwa Addax Team hoopt Giedo mee te strijden voor het kampioenschap in de GP2 Main Series met als doel een stoeltje te veroveren in de Formule 1.

Giedo van der Garde: "Ik denk dat het Barwa Addax Team alles in zich heeft om het beste uit mijn talent te halen. Tijdens de test in Jerez bleken de auto en het team perfect bij mij te passen. Samen gaan we vol vertrouwen de strijd aan voor het kampioenschap."

Alejandro Agag, teambaas van Barwa Addax Team, zei: "Wij zijn erg blij Giedo aan boord te hebben voor de GP2 Main Series 2010. De test in oktober liet zien dat Giedo in staat is indrukwekkende tijden te rijden in onze auto. We gaan met Giedo strijden om het kampioenschap!"

Giedo wordt ook volgend jaar weer gesteund door zijn vaste sponsoren McGregor, Voicetrust, Beelen Recycling en GPupdate.net