Gemeente Harderwijk


Laag geprijsde cursussen op Landstede

12/11/2009

Wethouder Den Besten en de heer Loeffen (directeur Landstede) hebben woensdag 4 november een productovereenkomst getekend. In deze productovereenkomst staan cursussen vermeld waar de gemeente Harderwijk subsidie voor verleent. Hierdoor zijn deze cursussen laag geprijsd.

De samenwerking tussen Landstede en de gemeente Harderwijk blijft in ieder geval tot eind 2012 in stand. De gemeente Harderwijk wil haar inwoners kansen bieden om mee te kunnen doen in de samenleving. Landstede neemt een aantal taken op zich om dit te realiseren. U kunt daarbij denken aan:

- het volgen van cursussen Nederlands zowel voor Westerse als niet Westerse allochtonen, en Nederlanders die vinden dat ze meer schrijf- en leesvaardigheid willen opdoen;

- het alsnog halen van een diploma (Mavo, Havo) als je daar eerder om wat voor reden dan ook niet aan toe gekomen bent;
- het verzorgen van cursussen voor mensen die binnen vrijwilligersorganisaties actief zijn, waarbij u kunt denken aan een cursus notuleren of een cursus website bouwen.

De cursussen worden gegeven op Landstede in Harderwijk. Voor inlichtingen en opgave kun u contact opnemen met Landstede: tel. 088 850 79 00.


____________________