Gemeente Harderwijk


Ondernemers Harderwijk promoten stad

18/11/2009

Harderwijk kent een breed aanbod van toerisme en recreatie. En dit gaat verder dan alleen Dolfinarium, Zwaluwhoeve en een historische binnenstad. Om dit aanbod goed onder de aandacht te brengen bij inwoners en toeristen van Harderwijk, is begin deze maand aan ondernemend Harderwijk gevraagd ideeën in te sturen voor een origineel Harderwijk-arrangement.

Deze wedstrijd is een onderdeel van de Nieuwjaarsontmoeting van 2010 welke dit jaar het thema Toerisme & Recreatie heeft. Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting op dinsdag 5 januari 2010 presenteren drie door een jury genomineerden hun ideeën voor het Harderwijk-arrangement. Het publiek kiest deze avond het meest aansprekende Harderwijk-arrangement. Dit winnende idee wordt door Stichting HaRT geadopteerd en uitgewerkt. De gemeente Harderwijk stelt hiervoor ⬠2.500,- beschikbaar.

Bent u benieuwd welke ideeën ondernemend Harderwijk inzendt? De komende weken leest u hier meer over op deze gemeentepagina en op onze website. Wilt u stemmen op uw favoriete Harderwijk-arrangement, kom dan dinsdag 5 januari 2010 naar de Nieuwjaarsontmoeting op het stadhuis.


____________________