Gemeente Onderbanken


Zaalvoetbaltoernooi

Het Ambulant Jongerenwerk van het CMWW heeft een âHerfstâ zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor jongeren van Onderbanken en Brunssum.

Dit toernooi heeft plaats gevonden in de Brunnahal in Brunssum op vrijdag 30 oktober 2009. De volgende drie teams uit Schinveld hebben meegedaan: Schinveld 1, Schinveld 2 en Frutti di mare. De andere 2 teams werden door jongeren uit Brunssum en deels Onderbanken gevormd: Brunssum 045 en de Natos (Brunssum en Schinveld). Team Schinveld 1 is met een aantal goede ervaringen en met de tweede prijs naar Schinveld teruggegaan.
Team Natos heeft het toernooi gewonnen.

Het doel van dit toernooi was om tijdens de herfstvakantie een sportactiviteit aan de jongeren te bieden. Tevens ook jongeren uit verschillende kernen van Schinveld in contact te brengen met jongeren uit Brunssum. Het CMWW is er samen met de jongeren in geslaagd deze doelen te bereiken. Het was een sportief toernooi. De jongeren hebben zich goed kunnen amuseren, deden enthousiast mee en hebben goed gezweet. Tijdens het toernooi hebben bijna alle deelnemers de jongerenwerkers gevraagd of er binnenkort of volgend jaar ook weer zo'n toernooi georganiseerd kan worden. Het CMWW streeft ernaar dit volgend jaar ook uit te voeren.

De prijsuitreiking heeft in het jongerencentrum âde Libraâ in Brunssum plaats gevonden. Wethouder Leon Stevelmans van Onderbanken heeft de prijs uitgereikt.
Kortom, het was een groot succes.

Â

Omar Nouri en Brenda Plantaz Jongerenwerkers CMWW