Deelgemeente Charlois Rotterdam

Tweemaal zestig jaar gehuwd

Maandag 9 november was het zestig jaar geleden dat de heer De Gelder en mevrouw Mulder elkaar in Rotterdam het jawoord gaven.

De heer en mevrouw De Gelder waren op 9 november zestig jaar gehuwd (foto: fotopersbureau Cor Vos). Zij leerden elkaar kennen in de Tweede Wereldoorlog tijdens een bombardement en het was meteen liefde op het eerste gezicht.

Het echtpaar De Gelder woonde onder andere in Puttershoek en Mijnsheerenland. Uiteindelijk kwamen zij in Charlois terecht. Het echtpaar heeft twee dochters en drie kleinkinderen.

De heer De Gelder werkte vroeger als chauffeur terwijl mevrouw heeft gewerkt bij de Bijenkorf, V&D en C&A. Als hobbys heeft het echtpaar puzzelen en lezen.

Zestig jaar samen: de heer en mevrouw Kleinjan (foto: fotopersbureau Cor Vos).

Ook de heer Kleinjan en mevrouw Wevers waren op maandag 9 november zestig jaar getrouwd. Zij leerden elkaar kennen tijdens het dansen.

Voordat zij zich in Charlois vestigden, woonden zij eerst in Zevenkamp en IJsselmonde. Het echtpaar heeft twee dochters, waarvan er één helaas is overleden, drie kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Vroeger werkte de heer Kleinjan bij Shell. Tegenwoordig kijkt hij graag naar voetbal.

Dagelijks bestuurder Ed Goverde ging op 9 november beide echtparen feliciteren met een boeket bloemen en een cadeautje.