Het Expertisecentrum

In- en uitstroom binnen het HEC Traineeprogramma

18/11/2009

Alweer het negende traineeprogramma is donderdag 29 oktober jl. feestelijk afgesloten. Een nieuwe lichting zgn verbinders is bij ons afgestudeerd en heeft de master of public information management behaald. Het traineeprogramma is bedoeld om jonge academici op te leiden voor de overheid waarmee we het belang van instroom bij de publieke sector nog maar eens extra benadrukken. Mocht u vacatures hebben die geschikt zijn voor deze alumni, laat het HEC dan weten.

Daarnaast zijn op dit moment de voorbereidingen voor de start van het twaalfde traineeprogramma in volle gang. Dit programma wordt speciaal toegespitst op de sector Openbare Orde en Veiligheid. De eerste trainees van deze groep zullen de komende maanden instromen. De opleiding, Master of Public Information Management (MPIM), begint in januari 2010.

Deze opleiding kan ook los van het programma gevolgd worden. Hier voor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 070 3514997 of via traineeprogramma@hec.nl. Ga naar het nieuwsoverzicht
traineeprogramma voor de overheid