eFileCabinet en Ariës Filing Systems gaan een partnerschap aan om de voornaamste Europese markten te voorzien van elektronische documentbeheersystemen 18/11/2009 15:15

PR Newswire

PROVO, Utah en ANTWERPEN, België, November 18 /PRNewswire/ --
- eFileCabinet zet internationale uitbreiding voort via partnerschap voor wederverkoop met toonaangevende Belgische leverancier van documentoplossingen

eFileCabinet, een globale leverancier van elektronische
documentbeheersystemen, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategisch partnerschap voor wederverkoop aangaat met Ariës Filing Systems, een toonaangevend Europees bedrijf voor archiveringssystemen en
archiveringstechnologie. Het partnerschap maakt het de verkoopsafdeling van Ariës mogelijk om software en diensten van eFileCabinet aan te bieden aan haar uitgebreide klantenbestand in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Naast het vertalen van de software van eFileCabinet naar het Frans en Nederlands, zal het bedrijf uitgebreide verkoop- en marketingtools aanbieden om zo te voldoen aan de specifieke behoeften van de Europese markt. Ariës zal fungeren als de exclusieve wederverkoper voor de Benelux en zal oplossingen van eFileCabinet rechtstreeks aanbieden aan eindgebruikers. Daarnaast zal Ariës de business ontwikkelen in sleutelmarkten en verticale markten ontwikkelen.

"Dit partnerschap biedt ons een uitstekende mogelijkheid om twee gereputeerde leiders op het vlak van documentbeheer bij elkaar te brengen en om een groeiend aantal ondernemingen in Europa van dienst te zijn," vertelt Jan Pissierssens, directeur van Ariës. "Onze beoogde markten zijn allen op zoek naar kostenbesparende en betrouwbare technologieën zoals die van eFileCabinet."

"We zijn zeer verheugd dat we partner kunnen worden van een bedrijf dat niet enkel een bekende merknaam heeft met een uitstekend waardevoorstel, maar ook uitvoerige ervaring heeft op het vlak van klantloyaliteit," aldus Matt Peterson, algemeen directeur van eFileCabinet. "Ons strategisch partnerschap met Ariës is representatief voor de voortdurende uitbreiding van het globale programma voor wederverkoop van eFileCabinet en luidt onze eerste introductie in de Europese markten in. We willen deze strategie voortzetten en gaan hiervoor op zoek naar partnerschappen voor wederverkoop met bedrijven in het Verenigde Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en andere landen."

Over eFileCabinet
eFileCabinet maakt het beheer en de bescherming van zakelijke gegevens eenvoudig en betaalbaar. Het bedrijf biedt een reeks producten en diensten aan voor elektronisch documentbeheer en voor online backup die het 22.000 gebruikers wereldwijd mogelijk maakt om sneller, slimmer en efficiënter te werken. eFileCabinet en haar online backupdienst, Concentsus, leveren oplossingen met meerdere functies om zo documenten en gegevens die cruciaal zijn voor een onderneming vast te leggen, te beheren en te beschermen. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en heeft haar hoofdkwartier in Provo in Utah in de Verenigde Staten en kan bereikt worden op +1-877-574-5505 of via www.efilecabinet.com en www.concentsus.com.

Over Ariës
Ariës is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in geïntegreerd documentbeheer. Ariës heeft haar hoofdkwartier in Antwerpen in België, heeft dochterondernemingen in Nederland en Luxemburg en dient in de thuismarkten een klantenbestand van ongeveer 6.000 bedrijven en overheidsinstellingen. Ariës exporteert naar Frankrijk, Duitsland en verschillende landen in Afrika en het Midden-Oosten. Door de jaren heen heeft Ariës een uitgebreid pakket van producten en diensten ontwikkeld waardoor het nu gebruiksvriendelijke en winstgevende documentbeheeroplossingen aanbiedt. Ariës werd opgericht in 1981 en ontwikkelt documentbeheersystemen en voert deze uit voor een selectie van kleine en middelgrote ondernemingen en multinationale ondernemingen zoals IBM, Toyota, 3M en nog vele anderen. Meer informatie kunt u vinden op www.aries.be of u kunt contact opnemen met Ariës op +32(0)3-457-91-91.

Mediacontact:
Tatia Meghdadi Jan Pissierssens
eFileCabinet Ariës Filing Systems

+1-877-574-5505 +32(0)3-457-91-91
pr@efilecabinet.com jan.pissierssens@aries-document.com Tatia Meghdadi van eFileCabinet, +1-877-574-5505, pr@efilecabinet.com; of Jan Pissierssens van Ariës Filing System, +32(0)3-457-91-91, jan.pissierssens@aries-document.com






-