CNV Onderwijs

18 november 2009

Informatiebijeenkomst intern begeleiders

Categorie: cao primair onderwijs

In de vaak verhitte discussies rond de functiemix komt de positie van de intern begeleider regelmatig ter sprake. Voor de zomervakantie heeft CNV Onderwijs een aantal informatiebijeenkomsten voor intern begeleiders georganiseerd, waarin uitleg is gegeven over functiewaarderen, functiebeschrijvingen en de relatie met de functiemix. Daarbij zijn ook de voorbeeld-functiebeschrijvingen `intern begeleider' aan de orde gekomen die zijn ontwikkeld door CNV Onderwijs, samen met de Landelijke Beroepsgroep Intern Begeleiders.

Deze bijeenkomsten zijn druk bezocht. Nog steeds krijgen wij veel vragen over deze materie. Daarom hebben we besloten om nog een informatiebijeenkomst voor intern begeleiders te organiseren. Deze bijeenkomst vindt plaats op 16 december in het hoofdkantoor van CNV Onderwijs, Tiberdreef 4 in Utrecht.
Van 14.30 uur tot 16.30 uur zullen wij het hebben over vragen als: o Is ib-er nu een taak of een functie?
o Welke voorbeeld-functies zijn er en wat heb ík daaraan? o Zijn er verschillen in rechtspositie en arbeidsvoorwaarden tussen een leraar en een ib-er?
De toegang is gratis voor leden van CNV Onderwijs en de Landelijke Beroepsgroep Intern Begeleiders. Voor mensen die geen lid zijn van CNVO of LBib geldt een toegangsprijs van 25 euro. Mensen die ter plekke lid worden van CNVO kunnen gratis deze voorlichting bijwonen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via Fiona Knepper 030 751 1717 of via de e mail: fknepper@remove-this.cnvo.nl
---