Qurius NV

Succesvolle beurs ICT & Logistiek resulteert in twee marketingawards voor Qurius

Qurius, Europa's grootste Microsoft-partner, heeft afgelopen week de vakbeurs ICT & Logistiek 2009 succesvol afgesloten met twee awards voor de meest effectieve marketingcampagne. De awards werden feestelijk uitgereikt door beursmanager Frank Klein-Tank van VNU Exhibitions. Het was voor het eerst dat een exposant meer dan één award mee naar huis nam.

Qurius presenteerde zich op ICT & Logistiek 2009 als leverancier en implementatiepartner van Microsoft Dynamics ERP- en CRM-oplossingen voor de groothandel, logistiek en voedingsmiddelenindustrie. Er heerste een goede sfeer op de beursvloer en vele bezoekers wisten de weg naar de stand te vinden. Een tot espressobar omgebouwde Italiaanse scooter bleek een goede publiekstrekker. Een professionele barista, finaliste in het Dutch Latte Art Championship 2009, serveerde de gasten heerlijke espresso en cappuccino.

Grootste aantal beursbezoekers
Qurius mocht aan het einde van de beurs maar liefst twee awards in ontvangst nemen. De eerste award was voor de exposant met het grootste totaal aantal bezoekers (de prijs voor de meest effectieve marketingcampagne voor het absoluut aantal geregistreerde bezoekers). De tweede award werd uitgereikt voor de exposant met het grootste aantal bezoekers per vierkante meter standoppervlak. "Een mooie bekroning van een al met al zeer geslaagde beurs! Niet alleen het aantal bezoekers, maar zeker ook de kwaliteit van de contacten was dit jaar zeer positief", aldus standmanager Evelien Vegers van Qurius.

Over Qurius
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van branchespecifieke, bedrijfsbrede softwareoplossingen en IT-infrastructuren. Het fundament van deze oplossingen bestaat altijd uit de Microsoft Dynamics(TM) bedrijfssoftware AX, NAV of CRM. Zo heeft Qurius in de afgelopen 10 jaar toonaangevende bedrijven in de groothandel, logistiek en voedingsmiddelenindustrie geautomatiseerd. Meer informatie over Qurius is beschikbaar op www.qurius.nl