Ingezonden persbericht


Kosteloze Bijscholingdagen Ergonomie & Beeldschermwerk

Op veler verzoek biedt ErgoDirect haar relaties een kosteloze cursus ergonomie & beeldschermwerk aan.

Wilt u door ergonomie specialisten worden bijgepraat over de laatste stand van zaken aangaande wetgeving, wetenschappelijk onderzoek, trends en ontwikkelingen, dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Het is niet voor niets dat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid via haar Arbo Portaal de aandacht op de campagne RSI Alert vestigt, omdat ook recent wetenschappelijk onderzoek laat zien dat niet alleen fysieke- maar ook mentale aspecten van invloed zijn op de gezondheid en prestatie van beeldschermwerkers.

Hoe krijgt U vat op aspecten als gezondheid, flexwerken, het nieuwe werken en mentale belasting zoals werkdruk, stress of burn-out?

Uw organisatie heeft vanuit Europese- en Nederlandse wetgeving de verplichting een preventief beleid te voeren aangaande het voorkomen van klachten. De praktijk leert dat claims van medewerkers steeds vaker worden gehonoreerd. Voldoet U aan dit wettelijk kader?

Ook worden er steeds meer laptops ingezet die wetenschappelijk bewezen bijdragen aan een slechte werkhouding, met een zeer verhoogde kans op klachten als gevolg. Het is dan ook niet voor niets dat ErgoDirect, als ergonomie specialist, veel vragen krijgt over genoemde onderwerpen.

Graag vertellen wij u daarover op onderstaande data:
* Woensdag 18 november

* Vrijdag 20 november

* Woensdag 25 november

* Vrijdag 27 november

Locatie : Palmpolstraat 27 te Almere (goed bereikbaar via openbaar vervoer, tevens gratis parkeren) Tijdstip : 10.00 uur - 15.00 uur (incl. lunch) Aanmelden : Vul het inschrijfformulier in en mail deze naar info@ergodirect.nl

Inschrijfformulier

De cursus wordt gehouden op onderstaande data bij ErgoDirect te Almere.

A.u.b. aankruisen welke datum u aanwezig bent.
o Woensdag 18 november
o Vrijdag 20 november
o Woensdag 25 november
o Vrijdag 27 november

Uw gegevens
Naam:
Functie:
Telefoonnummer:
Email adres:
Bedrijf::
Afdeling: