Gemeente Krimpen aan den IJssel


Bekendmaking

De gemeente volgt een inspraakprocedure in verband met het riolerings- en herstratingsplan voor het gedeelte van de Lavendel ter hoogte van de woningen 3 t/m 21, 2 t/m 26 en 49 t/m 77 en 76 t/m 128.

Korte omschrijving van het plan:
o De (vuilwater)riolering wordt vervangen.
o De paden tussen de woningen van de Lavendel en de Vijverlaan worden verlegd. Nu liggen de paden in het midden van het plantsoen en in het plan worden zij zodanig verlegd dat zij direct langs de achtertuinen komen te liggen.
o Het parkeerterreintje tussen de Vijverlaan en Lavendel 116 t/m 128 wordt heringericht, waardoor 5 extra parkeerplaatsen ontstaan. o 68 bomen en alle heesters worden gerooid. Hiervoor in de plaats komen 24 nieuwe bomen en 48 solitaire heesters. Ook wordt kleurrijk bodembedekkend materiaal (o.a. Lavendel) aangeplant. Verder wordt een deel van de beschoeiing vernieuwd.
o De openbare verlichting wordt vervangen volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Inspraakavond
Op maandag 14 december 2009 wordt in het raadhuis om 20.00 uur een informatie- en inspraakavond gehouden. Op deze avond zal wethouder de heer A. Prins een toelichting geven op de inhoud van het plan. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen en/of opmerkingen te maken. Het is de bedoeling, dat tijdens deze avond met de aanwezige belanghebbenden afspraken worden gemaakt over eventuele aanpassingen/wijzigingen van de huidige situatie.

Ontwerpplan ter inzage
Het ontwerpplan ligt in het raadhuis ter inzage. U bent welkom van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op woensdag kunt u van 8.30 tot 16.00 uur terecht. Op maandag- en donderdagavond bent u van 18.30 tot 20.30 hartelijk welkom. Ook kunt u de tekening van het ontwerpplan op de website bekijken.

Schriftelijke reacties
Bent u op 14 december verhinderd, dan kunt u uw reactie ook schriftelijk of via de e-mail bij burgemeester en wethouders indienen. U wordt verzocht dit te doen vóór 11 december, opdat uw reactie bij de inspraakavond betrokken kan worden.