Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe bestemmingen, een 'dubbeldekker' stacaravan en oplopend voordeel

Keycamp Holidays presenteert brochure 2010

Amersfoort, november 2009 - De nieuwe brochure van luxe campingspecialist Keycamp Holidays biedt volop inspiratie voor de vakanties in 2010. Nieuw in het landenaanbod zijn Denemarken en Griekenland. De mogelijkheden voor de Verenigde Staten zijn uitgebreid met de bestemmingen North & South Carolina en Virginia. Daarnaast introduceert Keycamp Holidays een uniek nieuw model stacaravan; de Loft. Deze Loft biedt een luxe leefruimte van maar liefst 2 verdiepingen. In combinatie met een eigen op hout gestookte hottub, de Dutchtub, zijn de benodigdheden voor een ontspannende maar vooral luxe kampeervakantie in 2010 compleet!

Loft stacaravan & Dutchtub = dubbel genieten
De Keycamp Loft stacaravan is een nieuw uniek model stacaravan met maar liefst 2 verdiepingen; ideaal voor een groot gezin tot maximaal 8 personen. Keycamp Holidays biedt met deze stacaravan een optimale leefruimte die van alle gemakken is voorzien. De Loft beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers met toilet en boven de keuken bevindt zich een apart lounge gedeelte. Momenteel is de Loft te vinden op 4 campings in Frankrijk. Om nog meer te ontspannen, kun je ook een hottub op de eigen staanplaats reserveren. Deze Dutchtub is nieuw in het Keycamp extra's assortiment en wordt momenteel aangeboden op camping La Croix du Vieux Pont vlakbij Parijs.

Nieuwe bestemmingen: Denemarken & Griekenland
In 2010 voegt Keycamp Holidays twee nieuwe bestemmingen toe aan het al zeer ruime aanbod, namelijk; Denemarken & Griekenland. Denemarken biedt moderne 4- en 6 persoonsbungalows aan op vakantiepark Lalandia, dicht bij LEGOLAND® Billund. Dit vakantiepark is een feest voor ieder gezin: er is een tropisch zwemparadijs met golfslagbad, verschillende glijbanen en een Cave Pool met tropische vissen. De 6 persoonsbungalows hebben vele extra's zoals een vaatwasser en bubbelbad. Ook de nieuwe bestemming in Griekenland is een aanrader: een rustige camping met 2 privéstranden, 4-persoons bungalows met airco, een traditioneel Grieks restaurant en op rijafstand de Griekse stad Thessaloniki. Voor wie iets verder van huis wil gaan: de nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten bieden populaire strandbestemmingen, spectaculaire waterparken en prachtige natuurgebieden in Virginia en North & South Carolina.

Voordeel in 2010
Ook in 2010 biedt Keycamp Holidays diverse kortingen voor een verblijf aan. Een week kamperen in het voorjaar in een volledig ingerichte bungalowtent kan al vanaf E 191,-. Daarnaast kun je, als je volledige vakantie vóór 3 juli 2010 valt, profiteren van kortingen die oplopen tot maar liefst 7 gratis overnachtingen. Deze kortingsmogelijkheid loopt op ruim 80 geselecteerde Keycamp campings zelfs tot 17 juli. Op je 2e (en volgende) Keycamp vakantie krijg je 30% korting en introduceer je familie of vrienden, dan wordt er opnieuw voordeel geboden.

Keycamp
Met als motto 'This is the life' biedt Keycamp als campingreisorganisatie al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekjes in Europa en de Verenigde Staten vervult Keycamp Holidays graag alle vakantiewensen. Bij Keycamp boek je bijzondere bestemmingen en accommodaties zoals; Vakantiehuizen & Appartementen in Europa, avontuurlijke Boomhutten in Frankrijk, Mountain Lodges en Bungalows. Naast de campings is het ook mogelijk campers te huren in de Verenigde Staten. Voor meer informatie zie www.keycamp.nl