Ingezonden persbericht


DCC Nederland wint GFI EMEA award voor beste

"GFI Distributor Technical Manager 2009"

Hoofddorp, 16 november 2009
DCC Nederland kan verheugd melden dat GFI Software haar heeft aangewezen als winnaar van de 2009 GFI EMEA Distributor Award in de categorie "Best EMEA Distributor Technical Manager". Met de EMEA awards worden distributeurs van GFI- producten in de EMEA-regio voor hun harde werk in het promoten en verkopen van GFI-producten in hun regio geëerd.
Deze awards worden uitgereikt aan de beste waarde-toevoegende distributeurs. De keuze wordt door GFI gemaakt op basis van onder andere bestelvolume, verkoop- en marketing-activiteiten, technische kennis en beste sales manager.
"Onze partners in alle regio's zijn een essentieel onderdeel van onze go-to-market strategie en zij zijn voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor het succes van GFI in de afgelopen periode" zegt Walter Scott, CEO van GFI.
"DCC Nederland heeft het afgelopen jaar permanent gewerkt om toegevoegde waarde op technisch gebied te leveren en om nieuwe verkooppartners voor GFI te winnen. Wij waarderen DCC's inspanningen met name op technisch gebied bijzonder en vinden het daarom terecht dat zij deze award hebben verdiend" voegt Scott toe.
De awards worden ieder jaar aan de beste partner in de betreffende categorie uitgereikt. "Wij zijn bijzonder blij dat wij dit jaar juist deze award hebben ontvangen" zegt Hans Roodenburg, General Manager van DCC Nederland. "Wij geloven heilig in goede technische ondersteuning, want als dit in orde is, volgt de commerciële herkenning vanzelf. Iedereen kan natuurlijk van alles aanbieden, maar je moet het in het vervolgtraject ook kunnen waarmaken. Deze award van de fabrikant geeft aan dat wij op de goede weg zijn" , aldus Hans Roodenburg.

Over GFI
GFI is een toonaangevend software ontwikkelaar (Microsoft Gold Certified Partner) met oplossingen voor netwerkbeheerders, voor beveiliging tegen spam, e-mailvirussen, en internet misbruik. GFI biedt verder onder andere oplossingen voor e-mail archivering conform Europese richtlijnen en een oplossing tegen het ontvreemden van bedrijfsgegevens via USB poorten. GFI heeft een agressieve prijspolitiek zodat haar oplossingen ook voor de kleine ondernemingen binnen handbereik zijn. Meer informatie kunt u vinden op www.gfi.com
Over DCC Nederland
DCC Nederland is in 2007 opgericht als dedicated partner en distributeur van GFI en ISL Remote Desktop software. De kennis over de diverse producten van deze fabrikanten gaat jaren terug toen dezelfde mensen van DCC voor deze distributies verantwoordelijk waren bij andere partijen. DCC Nederland focust op met name de technische aspecten van haar producten.