Online dierenapotheek groot succes


KLAASWAAL, 20091118 -- De online dierenapotheek Medpets.nl viert deze week z'n 25000 ste order binnen 2 jaar na start van de website. Het online kopen van gezondheidsproducten voor honden, katten, paarden en kleindieren blijkt zeer populair.

Wij zijn de eersten in Nederland die zo'n groot assortiment aan diergeneesmiddelen, natuurlijke producten en dieetvoer online aanbieden, zegt Elies van der Graaff. Ze is directeur van Medpets.nl. Veel dierenarts praktijken en dierenwinkels hebben een zeer beperkt assortiment aan producten en zijn vaak erg prijzig. Wij kunnen vanwege de grote vraag een zeer grote diversiteit aan producten uit voorraad aanbieden en in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan de dierenarts of dierenspeciaalzaak.

Klantenservice
Medpets.nl biedt op haar website een LiveChat, een handige manier om mensen rechtstreeks te helpen bij het gebruik van de site of om informatie te geven over een bestelling. Zowel de LiveChat als de telefonische klantenservice is beschikbaar tijdens kantooruren. Daarnaast kunnen klanten 24 uur per dag 7 dagen in de week het formulier op de contactpagina gebruiken. Daar wordt altijd binnen 12 uur op gereageerd.

Medpets.nl