Nieuw motto zooplus.nl: Vandaag online besteld, morgen al in huis


zooplus AG opent nieuw logistiek centrum in Tilburg

TILBURG, 20091118 -- zooplus AG is dé toonaangevende Europese online-retailer voor huisdierbenodigdheden. Met de opening van een geheel nieuw logistiek centrum in Tilburg timmert zooplus in Nederland verder aan de weg. Ter gelegenheid van het nieuwe magazijn kunnen klanten gratis kaassnoepjes voor katten en mergsnoepjes voor honden bestellen.

Online dierenwinkel zooplus AG, die in Duitsland al tien jaar hét webadres is voor dierbenodigheden, behaalde in 2008 een omzet van 85 miljoen euro op de Europese markt, waarvan 2,5 miljoen euro in Nederland. Gezien de sterke groei van zooplus AG in Europa was het openen van een magazijn in Nederland, met zijn strategische ligging en goede infrastructuur, de logische keuze.

Nederlandse klanten profiteren in het bijzonder van de logistieke uitbreiding naar Tilburg: het moderne verpakkingsproces zorgt voor een snellere en betere verzending. Pakketten zijn binnen 24 uur op weg naar de klant waarmee een levertijd van max. 1-2 dagen de nieuwe standaard is geworden bij zooplus.nl. Retouren kunnen door kortere wegen tussen klant en zooplus nog eens duidelijk sneller worden afgehandeld. En verder zal het assortiment nu nog meer kunnen worden aangepast aan de wensen van de Nederlandse huisdierbezitter.

Kortom: zooplus.nl komt dichter bij de Nederlandse klant!

zooplus AG