Bea-fon S20 nu beschikbaar bij MCC Nederland


Nieuw merk voor mobiele telefoons voor senioren

BEST/PEUERBACH (Oostenrijk), 20091118 -- Bea-fon, gespecialiseerd in makkelijk bruikbare mobiele telefoons, kondigt vandaag aan dat MCC Nederland de S20 heeft opgenomen in zijn assortiment. Bea-fon legt met zijn producten de nadruk op de combinatie van eenvoud en ontwerp.

Met de S20 levert Bea-fon een mobiele telefoon die uitermate geschikt is voor onder andere senioren. De telefoon bevat naast alle basisfuncties zoals, bellen en SMS-en, speciale functionaliteiten die met name voor senioren interessant zijn. Zo is de S20 uitgerust met een SOS-knop, is hij gehoorapparaat-vriendelijk en is hij gemakkelijk in het gebruik. De S20 laat zich gemakkelijk bedienen door de grote toetsen en de eenvoud van het menu. Het toestel is tevens voorzien van een groot scherm en met goed leesbare letters waardoor hij uitermate geschikt is voor mensen die moeite hebben met lezen. Alle noodzakelijke basis functionaliteiten zijn aanwezig, maar alle voor de doelgroep overbodige zaken zijn weggelaten.

Salesmanager BeNeLux Remco Snoep : 'Wij zijn er trots op dat MCC Nederland de distributie van de S20 gaat doen naar alle gerenommeerde telecom winkels. Hierdoor wordt de S20 voor onze doelgroep makkelijk verkrijgbaar. Veel senioren willen een mobiele telefoon zodat ze bereikbaar zijn of in noodgevallen zelf kunnen bellen. Deze generatie ervaart het huidige reguliere aanbod van mobiele telefoons vaak als veel te ingewikkeld. Onze toestellen gaan terug naar de essentie van een mobiele telefoon waarbij we de specifieke wensen van onze doelgroep in ons achterhoofd hebben gehouden bij de ontwikkeling .'

Over Bea-fon Mobile en Mobile Emotion Europe:
Bea-fon Mobile heeft Mobile Emotion Europe in de arm genomen om voor haar alle sales en marketing activiteiten binnen Europa te verzorgen. Mobile Emotion Europe is gevestigd in Best en is relatief een jonge speler op de Europese markt, maar het managementteam heeft ruime ervaring in de mobiele telecom sector. `Simplify your life®' is de basis van alles, niet alleen in de ontwerpen van de mobiele telefoons maar ook in de bedrijfsvoering en communicatie. Inmiddels is Mobile Emotion Europe met Bea-fon actief binnen 18 landen in Europa.

Voor meer informatie over onze producten en ons bedrijf:
www.beafon.com
www.mobileemotion.com