Wereldrecordpoging Langste Sinterklaasgedicht


Ludieke 'dichterlijke' Sinterklaasactie

DEVENTER, 20091118 -- Met als titel: 'Tomatos zat eens te denken, zullen we een weekendje Madrid schenken?' lanceerde het Deventer ontwerpbureau Tomatos Grafisch bureau voor Concept & Creatie samen met de webontwikkelaars van Dicode een 'dichterlijke' Sinterklaasactie. Deelnemers worden uitgenodigd in de periode van Sint's eerste werkdag op 16 november tot en met zijn verjaardag op 5 december dichtregels toe te voegen op de speciale actie-website www.sintgedicht.nu. Samen moeten die dichtregels het langste Sintgedicht van Nederland worden.

Verschillende prijzen
Op de speciale actiesite kunnen creatieve geesten dagelijks hun bijdrage van twee dichtregels achterlaten. Die creativiteit wordt beloond, want elke dag dat deelnemers hun dichtregels achterlaten krijgen ze een letter. De twintig letters die dat uiteindelijk oplevert vormen samen een zin. Wie de zin ontcijfert maakt kans op een weekend in de bruisende hoofdstad van het land van Sinterklaas: Madrid! Ook worden er verschillende troostprijzen uitgedeeld. Zo wordt elke 500e regel beloond met een sintsurprise. Op www.sintgedicht.nu is alle informatie over de actie te vinden.

Who's designing your world?
Sinterklaas verpakt cadeaus, Tomatos verpakt uw communicatie! Niet alleen in een effectief en krachtig concept, maar zorgt ook voor een spraakmakende creatie waarmee wij onze opdrachtgevers en bovenal hun klanten inspireren. Het plezier en passie waarmee we dit doen, laten we graag zien in onze eigen campagnes. Juist een periode als Sinterklaas grijpen wij aan voor een creatieve en spraakmakende campagne, niets is heilig!

www.sintgedicht.nu





Ingezonden persbericht