Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 9 november 2009

De première van 'iPoetry Live' met:
Paulien Cornelisse, Tjitske Jansen, Mischa Andriessen, Alexis de Roode, e.a

iPoetry Live: 18 november, 20:00 uur, Theater Moira, Utrecht Meer info/reserveren: www.iPoetry.nl

iPoetry Live is een nieuwe literaire podium, om de twee maanden in theater Moira in Utrecht. Geniet met een hapje en een drankje van bekende en onbekende dichters, muzikanten en columnisten in de nachtclubsetting van theater Moira. iPoetry Live presenteert om de twee maanden het beste wat de poëzie te bieden heeft, afgewisseld met muziek van de iPoetry-huisband en een poëziequiz onder leiding van showmaster Alexis de Roode. Organisator en dichter Hanneke van Eijken: "We willen van iPoetry Live een podium maken waar je wordt bijgepraat over wat er leeft in de poëzie. Wie hebben er belangrijke prijzen gewonnen, wie zijn de grote talenten van nu? Op een leuke manier; met veel muziek, een quizje en elke keer een andere columnist. Het moet een mooie avond uit worden. Moira is daarvoor een schitterende zaal."

Bij de eerste editie draagt Paulien Cornelisse voor uit haar bestseller Taal is zeg maar echt mijn ding, zijn er optredens van dichters Tjitske Jansen (Winnares Anna Bijns Poëzieprijs '09) en Mischa Andriessen (Winnaar C. Buddingh'prijs '09) en is er muziek van huisband PHINX.

Woensdag 18 november, 20.00 uur in Theater Moira, Wolvenstraat 10, Utrecht (entree: ¤ 10,00 / ¤6,00; korting voor studenten/CJP). Kaarten reserveren: www.iPoetry.nl / 030-233 4799. ----------------------------------------