Gemeente Hilversum

18 november Informatiemarkt Noord

publicatiedatum: maandag 9 november 2009

Op woensdag 18 november wordt een informatiemarkt over de stedelijke vernieuwing in Hilversum Noord georganiseerd. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 20.00 uur (vrije inloop) in het Vierkerkenhuis aan de Lopes Diaslaan 223.

U kunt bij ´kraampjes´ informatie krijgen over een groot aantal projecten in Noord:

* Erfgooiersstraat

* het nieuwe wijkcentrum/bibliotheek (Vierkerkenhuis)
* de combinatieschool

* Stephensonlaan

* Leemkuilen/Comes Oolenstraat

* Ten Boomstraat

* projecten van Versa Welzijn

* nog veel meer....

Medewerkers staan voor u klaar om toelichting op de plannen te geven en uw vragen te beantwoorden.

Speeddaten en rondleiding combinatieschool

U kunt tijdens de informatiemarkt ook speeddaten met de wethouder, een van de directeuren van de corporaties of de directeur van Versa Welzijn. Onder het genot van een drankje krijgt u 5 minuten de tijd met één van hen van gedachten te wisselen over de toekomst van Noord. U kunt aankaarten wat u belangrijk vindt voor uw wijk. Tevens wordt om 16.30 uur een rondleiding gegeven bij de nieuwbouw van de combinatieschool. Heeft u interesse voor één van deze activiteiten? U kunt zich aanmelden tijdens de informatiemarkt.

Alle partijen die betrokken zijn bij de stedelijke vernieuwing van Noord zijn aanwezig: de woningcorporaties Dudok Wonen, De Alliantie en Het Gooi en Omstreken, de welzijnsinstellingen Versa Welzijn en HilverZorg, de gemeente Hilversum, Hilfertsheem Beatrix en de basisscholen in Noord. Deze partijen maken zich onder de vlag van Investeringsprogramma Stedelijke Vernieuwing (ISV) sterk voor de vernieuwing van Noord, het verbeteren van de leefbaarheid en het voorkomen van eventuele problemen in de toekomst.