Ingezonden persbericht


Persbericht

NorthgateArinso erkend voor hybride HR-aanpak
~ Mike Ettling en Luc Bossaert genomineerd als HRO Europe Superstars ~

Nieuwegein, 18 november 2009 - NorthgateArinso, wereldwijd leverancier van HR-diensten en -software, is erkend voor zijn goede prestaties op het gebied van innovatieve HR-businessoplossingen. HRO Europe heeft CEO Mike Ettling en EVP Business Development Luc Bossaert genomineerd als HRO Superstars.

De lijst van Europe Superstars wordt jaarlijks opgesteld en telt onder meer afnemers, dienstverleners, adviseurs, opinieleiders en anderen die een grote impact hebben gehad op HR-outsourcing in 2009 en ook voorop lopen richting 2010.

"Het bepalen van de shortlist is dikwijls een uitdagende taak, maar we hebben de ware leiders uit het totale aanbod weten te identificeren. Zij hebben een uitstekende prestatie geleverd in het aanbieden van HR-diensten bij bedrijven wereldwijd", zegt Dirk Olin, hoofdredacteur bij HRO Europe. "NorthgateArinso biedt innovatieve HR-oplossingen voor bedrijven van elke omvang, ook Fortune 500-bedrijven wereldwijd en veel instanties in de publieke sector. Hun unieke portfolio bevat hybride HR-diensten, die zowel OnDemand, OnPremise en als een BPO-dienst ingezet kunnen worden."

"HR-directeuren hoeven niet langer een keuze te maken tussen lokale expertise en internationale excellentie, tussen korte leveringstijd en lagere bedrijfskosten of zelfs tussen verschillende technologieoplossingen. HR is echt hybride geworden. Wij kunnen het beste van alle werelden leveren, op basis van één enkele HR-dienstenoplossing", zegt Mike Ettling, CEO bij NorthgateArinso. "We helpen HR-medewerkers om de levering van hun HR-diensten te optimaliseren, door slimmere processen en efficiëntere technologie, maar ook door het ondersteunen van belangrijke HR-functies zoals personeelsadministratie, payroll, recruitment, learning, self-service en talentmanagement."

Luc Bossaert, EVP Business Development bij NorthgateArinso voegt toe: "Dit is een geweldige erkenning van de voordelen die we onze klanten bieden. Daarnaast is het een enorme erkenning van de voortdurende ondersteuning die wij aan bijna een miljoen werknemers in meer dan 50 organisaties wereldwijd bieden."