Bart van Lijf nieuwe Corporate Account Manager bij ICTroom


HILLEGOM, 20091118 -- ICTroom, specialist op het gebied van ontwerpen, bouwen en managen van groene en state of the art datacenters en computerruimten, heeft Bart van Lijf aangesteld als Corporate Account Manager. Van Lijf heeft ruime ervaring in ICT en techniek ondermeer opgedaan als sales- & marketing director Europe van Observision, onderdeel van de Twentsche Kabelholding. De aanstelling per 9 november, vloeit voort uit de sterke groei die ICTroom doormaakt en de strategie die het bedrijf voor ogen heeft om zijn marktpositie verder uit te bouwen.

Over ICTroom
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.
In Nederland maar intussen ook daarbuiten is ICTroom betrokken bij ruim 75.000 m2 datacenterfaciliteiten. Tot de klantenkring van ICTroom behoren tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries. Recente miljoenencontracten bij o.a. de Rabobank en vtsPN dragen bij aan een verdere groei van ICTroom.





Ingezonden persbericht