Steeds meer bedrijven kiezen voor e-learning.

15/09/2009 12:01

Tinqwise B.V.

Na de officiële oprichting van 10 februari dit jaar is hier de eerste zichtbare zet:

19 november 2009 organiseert de Branch Vereniging voor Leer Technologie Bedrijven (BVLT)het Moving Learning congres 2009!

"Eindelijk een congres wat het verschil gaat maken, een congres dat georganiseerd wordt door de top Nederlandse specialisten op het vakgebied zelf!" aldus Mark van den Broek, de voorzitter van de Brancheverenging. "De kracht van het programma? Het geeft antwoorden op de nog steeds voor velen onbeantwoorde vragen rondom gebruik en toepassingsmogelijkheden rondom e-learning! Kortom: Snel, Interactief, Innovatief, to the point en steeds kijkend naar de toekomst!"

Doelstelling van het congres is het faciliteren van een platform waarbij ruimte wordt geboden voor de allernieuwste ontwikkelingen en kersverse praktijkervaringen op het gebied van leren, opleiden en ondersteunen op de werkplek. E-learning is een markt die snel groeit binnen de opleidingswereld. Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van flexibel, tijd- en plaatsonafhankelijk leren.

Moving Learning 2009 vindt plaats op donderdag 19 november 2009 te Figi in Zeist.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor management HRD, HRM, P?, ICT, opleidingsfunctionarissen, directies en management van opleidings- en onderwijsorganisaties, die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen en best practices op het gebied van e-learning en innovaties in leren en ontwikkelen van mensen, ondersteund door leertechnologie.

Sprekers

Alvast een tipje van een sluier: Fons van den Berg van Helikon (Twitter: @helikon) zal spreken over creativiteitsleren en innovatie, en Erwin Blom (Twitter: @erwblo) zal sociale media komen toelichten.

Verder is er veel aandacht voor netwerken via de "matchmaking tables", Xperience rooms en "six minutes of fame" presentaties, waarbij geen Powerpoint gebruikt mag worden.

Dus markeer 19 november 2009 dus alvast in uw agenda en volg de laatste updates via Twitter @bvlt !





http://www.bvlt.nl