Gemeente Hilversum

Minke Booij op 2e Sportontmoeting Hilversum 19 november!

publicatiedatum: maandag 27 april 2009

Doelstelling
Waarom organiseren we Sportontmoeting Hilversum? Een van de geformuleerde doelstellingen in de nieuwe sport - en beweegnota "Sportieve tijd" is het verbeteren van de communicatie en samenwerking. Mede door middel van het organiseren van "Sportontmoeting Hilversum" wordt hier invulling aan gegeven. Tijdens "Sportontmoeting Hilversum" staan naast actuele sport en maatschappelijke thema´s, ook de ontmoeting centraal. Sportontmoeting Hilversum wordt twee keer per jaar georganiseerd. In april werd de eerste Sportontmoeting Hilversum georganiseerd en was een groot succes. U kunt hier meer over lezen bij links.

Wanneer en waar
De tweede bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 november a.s. om 19.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis van de gemeente Hilversum. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma loopt tot 21.30 uur, de ontmoeting is tot 22.30 uur onder het genot van een hapje en een drankje.

Het voorlopige programma
o Welkom en openingswoord wethouder
o LOOT-school in Hilversum
o Maatschappelijke stages in de sport
o Minke Booij, Olympisch kampioen hockey met boeiend verhaal over een actueel onderwerp
o Slotwoord wethouder

Wie zijn welkom?
Iedereen die betrokken is bij sport en bewegen in Hilversum. Zeker wordt gerekend op aanwezigheid van de sportverenigingen, sportgerelateerde organisaties (zoals het onderwijs en maatschappelijke organisaties) en raadsleden.

Aanmelden en meer informatie.
Aanmelden voor Sportontmoeting Hilversum kan via het aanmeldingsformulier bij links.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de heer Jur Elzinga van de afdeling Beheer en Exploitatie. Hij is te bereiken op (035) 629 28 56 of e-mail j.m.elzinga@hilversum.nl