ABVAKABO FNV

VVT-Conferentie: Zorg jij voor jouw talent?

Werkbegeleiders, praktijkopleiders en opleidingscoördinatoren in de branche Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) kunnen 19 november vanaf 12.30 uur aan de slag met het thema `talent'. In de bijeenkomst staat het herkennen van talent in jezelf centraal, waardoor je ook passie en talent bij een ander kunt herkennen.

De doelgroep werkbegeleiders, praktijkopleiders en opleidingscoördinatoren in de VVT branche krijgt de komende tijd te maken met de invoering van competentiegericht opleiden. Dat heeft gevolgen voor het opleiden en begeleiden van leerlingen in de beroepspraktijk. In de bijeenkomst komt onder meer aan bod hoe je bij leerlingen doelbewustzijn, gemotiveerdheid en betrokkenheid kunt ontwikkelen.

Dus geef je op en ontdek je talenten in het begeleiden en opleiden van leerlingen. De bijeenkomst vindt plaats van 12.30 uur tot 17.00 uur in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Aanmelden kan via s.berk@calibriscontract.nl

Sociale partners verenigd in de Stichting A+O VVT hebben Calibris Contract opdracht gegeven een kennisnetwerk op te richten om de invoering van deze nieuwe werkwijze te ondersteunen. Deze middag maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk competentiegericht opleiden.