Project Gemeente Westland

rotonde en gevolgen daarvan voor de Noord-L

Informatieavond over aanleg rotonde en gevolgen daarvan voor de Noord-Lierweg

Publicatiedatum: 06-11-2009

Op donderdag 19 november organiseert de gemeente Westland een informatiebijeenkomst over de aanleg van een viertaksrotonde bij de Lange Broekweg/Verlengde Veilingroute. Tevens zal worden ingegaan op de gevolgen die dat met zich meebrengt op en rond de Noord-Lierweg. De verwachting is dat de verkeersdruk op deze weg zal toenemen.

De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners van de Kasteelweg, Noord-Lierweg en een deel van de Veilingweg. Zij zijn van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen, die zal plaatsvinden in Partycentrum De Rank, Van Weelystraat 2 in De Lier. De informatiebijeenkomst vangt aan om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Naast informatieverstrekking over de consequenties van de aanleg van de nieuwe rotonde, wil de gemeente graag met de bewoners van gedachte wisselen over mogelijk te nemen maatregelen die de verkeersdruk op en rond de Noord-Lierweg verminderen.

Vooraf aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen op 19 november de informatiebijeenkomst willen bijwonen. Aanmelden kan per e-mail: jhorst@gemeentewestland.nl of telefonisch 0174-672509.