Gemeente Uithoorn

Vooraankondiging gezamenlijke bijeenkomst Aalsmeer/Uithoorn en reguliere raadsvergadering op 19 november

12 november 2009
Op 19 november 2009 vindt een gezamenlijke bijeenkomst plaats van de raden van Aalsmeer en Uithoorn in het gemeentehuis van Uithoorn. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. In deze bijeenkomst discussiëren de raden over de samenwerking tussen de beide gemeenten.

Na de gezamenlijke bijeenkomst is er een reguliere raadsvergadering. De volgende onderwerpen staan onder voorbehoud op de agenda van deze raadsvergadering:

* In het Informatief Beraad wordt gesproken over het beeldkwaliteitskader voor het dorpscentrum Uithoorn.
* In Politiek Debat gaat de discussie over de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) Uithoorn 2009. Als hamerstuk staat genoteerd een voorstel over het delegeren van de bevoegdheid tot het vaststellen van een exploitatieplan.

De agenda's en de bijbehorende raadsvoorstellen vindt u vanaf vrijdag 13 november 2009 op de website van de gemeente Uithoorn. Woensdag 18 november 2009 staat de agenda op de gemeentepagina.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de griffier van de gemeenteraad van Uithoorn, telefoonnummer: 0297- 513 963 of e-mail: griffie@uithoorn.nl

Als u wilt inspreken in een vergadering van de raad moet u zich uiterlijk om 12.00 uur op de dag van de vergadering hiervoor hebben aangemeld bij de griffier (per telefoon of e-mail). ^