Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


boodschappentas zet winkelcentra Zuidoost op de kaart
---

Gratis boodschappentas zet winkelcentra Zuidoost op de kaart

18 november 2009

Donderdag 19 november om 15.30 uur zal wethouder Economische Zaken, Emile Jaensch aan Sinterklaas de eerste gratis Zuidoost boodschappentas uitreiken.

In de winkelcentra en op de weekmarkten in Amsterdam Zuidoost worden de komende maanden door de winkeliers en markthouders tienduizend tassen gratis uitgereikt. Het doel v an de gezamenlijke actie is om de verscheidenheid aan winkels en marktkramen in Zuidoost onder de aandacht te brengen.De tassenactie is een initiatief van city marketing organisatie Zuidoost Partners en is een samenwerking van de gezamenlijke winkelcentra en markten in Amsterdam Zuidoost, stadsdeel Zuidoost, weekblad De Echo en Zuidoost Partners.

Prijzenactie
Aan de campagne is een prijzenactie gekoppeld. Winkelend publiek maakt een jaar lang iedere week kans op het winnen van een volle boodschappentas. Weekblad De Echo zal wekelijks een foto publiceren van iemand die winkelt met de Zuidoost boodschappentas. Deze gelukkige mag een volle boodschappentas ter waarde van EUR 30 in ontvangst nemen.

ZO PITTIG! en ZO FRUITIG!
Op de shopperbag staan de teksten 'ZO! fruitig' en 'ZO! pittig' met corresponderende afbeeldingen van rode pepers en groen fruit. Rood en groen zijn tevens de kleuren van stadsdeel Zuidoost.

Sinterklaas
Zaterdag 21 november tussen 10.00 - 16.00 uur zal Sinterklaas de tas uitdelen aan winkelend publiek in de zeven winkelcentra in het stadsdeel. Bij het bezoeken aan een winkelcentrum deelt de Sint de 'shopperbag' uit aan het winkelend publiek. De Sint is ongeveer een half uur aanwezig in elk winkelcentrum.

* Ganzenpoort ± 10.00 uur tot ± 10.30 uur
* Kraaiennest ± 10.45 uur tot ± 11.30 uur
* Reigersbos ± 11.45 uur tot ± 12.15 uur

* 't Gein ± 12.30 uur tot ± 13.00 uur

* Holendrecht ± 14.00 uur tot ± 14.30 uur
* Venserpolder ± 14.45 uur tot ± 15.15 uur
* Amsterdamse Poort ± 15.30 uur tot ± 16.00 uur
---